Eladnád vagy bérbe adnád az ingatlanodat?​

Töltsd ki az alábbi űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Név

Miért minket?

Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk!

Szolgáltatásainkat az igényeidhez igazítjuk!

Időt és energiát takaríthatsz meg velünk

A helyszínen felmérjük az ingatlan műszaki állapotát, a környezeti adottságokat, fotókat és alaprajzot készítünk, lekérjük a tulajdoni lapot, rögzítjük az ingatlan összes fontos paraméterét.

Segítünk a legjobb ár érték arány elérésében

Az ingatlan felmérése, a környezet és a reális piaci árak ismeretében árazási javaslatot teszünk, továbbá folyamatosan tájékoztatunk a piacról és a vevői visszajelzésekről.

Eszközeinkkel nagyobb az esély a potenciális vevőre

Több ezer ingatlanból álló adatbázisunk elemzésével és a piac figyelésével releváns marketingcsatornákat használunk a vevők felkutatására. Az újszerű marketing eszközök (pl. közösségi média, remarketing) mellett országos hálózatunk minden irodája és értékesítője is kiajánlja kereső ügyfeleinek az ingatlanodat.

Gyorsabban és többen találják meg az ingatlanodat

Saját fejlesztésű informatikai rendszerünkben az ingatlanodat automatikusan összevetjük az összes, országos hálózatunkban szereplő ingatlankereséssel, így biztosítva a hatékonyabb ügyfélkiszolgálást.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ingatlan értékesítése nem csupán üzleti tranzakció, hanem személyes döntés is. Szakértő csapatunk minden lépésnél támogat, hogy az ingatlan értékesítése zökkenőmentes és átlátható legyen. Innovatív marketingstratégiánk és piaci ismereteink révén maximalizáljuk ingatlanod láthatóságát, hogy a lehető legjobb áron kerüljön értékesítésre.

Miben tudunk segíteni?

Add megbízásba az ingatlanodat most, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!

Referenciák

Az ingatlanpiac gyakran dinamikus és gyors válaszokat igényel. Professzionális csapatunk minden szükséges eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy ingatlanodat a lehető legjobb feltételek mellett kínálja a piacnak. Az Openhouse-hoz való csatlakozással nem csak egy ingatlanirodát választasz, hanem egy megbízható partnert, aki elkötelezett amellett, hogy az ingatlanügyeidet a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel kezelje. Értékesítési stratégiánk egyedi, így biztosítva, hogy az ingatlan a lehető leggyorsabban találjon gazdára. Az Openhouse-nál a kommunikáció átlátható és folyamatos, így mindig naprakész információkat kapsz az ingatlan piaci helyzetéről és az érdeklődőkről. Minden lépésnél támogatunk, hogy döntéseidet a legteljesebb információk birtokában hozhassad meg. Válaszd az Openhouse-t, és tapasztald meg az ingatlan értékesítésének új dimenzióját.

Elégedett ügyfeleink mondták