Eladnád vagy bérbe adnád az ingatlanodat?

Segítünk az árképzéstől egészen a sikeres eladásig/bérbeadásig!

Eredményeink az idei évben: 200 ingatlanértékesítés, 250 új ingatlan megbízás, 150 új kereső ügyfél

Szakértő csapatunk mindent megtesz azért, hogy támogasson az ingatlanod értékesítésében. Maximalizáljuk az ingatlan láthatóságát, arra törekedve, hogy a lehető legjobb áron kerüljön értékesítésre. Innovatív marketingstratégiával és átfogó piaci ismeretekkel rendelkezünk. 

Legjobb ár képzése
Alaprajz, fotók, videó készítése
Megbízási szerződés
Hatékony marketing
Vevőszűrés, ingatlan bemutatás
Sikeres eladás/bérbeadás
Legjobb ár képzése
A legjobb ár az, ami a legközelebb áll az eladó elvárásához úgy, hogy azt a vevő is megfizeti. Mi ismerjük a piacot és látjuk a változásokat. Kiterjedt adatbázisunkra támaszkodva neked is tudunk az árképzésben segíteni.
Alaprajz, fotók, videó készítése
Értékesítőink professzionális programmal jól áttekinthető alaprajzot készítenek. Hozzáértő szemmel fotózzák be az ingatlant és az értékesítést támogató videót vagy körpanorámás fotókat is készítenek.
Megbízási szerződés
Igényeidhez igazodva különböző szolgáltatás csomagok állnak a rendelkezésedre, melyet hosszabb, rövidebb vagy akár határozatlan ideig vehetsz igénybe. Sikerdíjért dolgozunk, így a jutalék is akkor válik esedékessé, amikor sikerül vevőt találni az ingatlanodra.
Hatékony marketing
Ma már nagyon sokféle módon és helyen lehet az ingatlanokat hirdetni. A jó hirdetésszöveg, fotók és videók mellett a legmegfelelőbb csatornák kombinációját, mint pl. a közösségi média, a saját ügyfélkörben történő promóciók, a hirdetési portálok és az írott sajtó biztosítjuk ügyfeleinknek.
Vevőszűrés, ingatlan bemutatás
Vajon a sok érdeklődőből ki lesz potenciális vevő? Rendelkezik a vevő a szükséges pénzügyi forrásokkal, hitelképes? Mit és hogyan mutass be az ingatlanodon? Hogyan bonyolítsd a beérkező telefonokat miközben dolgozol? Mi ebben is segítünk, ha bennünket bízol meg az ingatlanod értékesítésével.
Sikeres eladás/bérbeadás
Nem elég a vevőt megtalálni, az ingatlan eladását/bérbe adását jogilag és pénzügyileg is le kell zárni. Értékesítőink a megfelelő dokumentumok előkészítésében is segítenek, az adásvételi szerződést az Openhouse ügyvédjeinek közreműködésével menedzseljük irodáinkban.

Add megbízásba ingatlanodat!

Eladnád vagy bérbe adnád az ingatlanodat?​

Töltsd ki az alábbi űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Név

Írj be egy települést a keresés indításához!

Az általad megadott településen, alábbi értékesítő kollégáink dolgoznak:

Szolgáltatásainkat az igényeidhez igazítjuk!

Időt és energiát takaríthatsz meg velünk

A helyszínen felmérjük az ingatlan műszaki állapotát, a környezeti adottságokat, fotókat és alaprajzot készítünk, lekérjük a tulajdoni lapot, rögzítjük az ingatlan összes fontos paraméterét.

Segítünk a legjobb ár érték arány elérésében

Az ingatlan felmérése, a környezet és a reális piaci árak ismeretében árazási javaslatot teszünk, továbbá folyamatosan tájékoztatunk a piacról és a vevői visszajelzésekről.

Eszközeinkkel nagyobb az esély a potenciális vevőre

Több ezer ingatlanból álló adatbázisunk elemzésével és a piac figyelésével releváns marketingcsatornákat használunk a vevők felkutatására. Az újszerű marketing eszközök (pl. közösségi média, remarketing) mellett országos hálózatunk minden irodája és értékesítője is kiajánlja kereső ügyfeleinek az ingatlanodat.

Gyorsabban és többen találják meg az ingatlanodat

Saját fejlesztésű informatikai rendszerünkben az ingatlanodat automatikusan összevetjük az összes, országos hálózatunkban szereplő ingatlankereséssel, így biztosítva a hatékonyabb ügyfélkiszolgálást.

Referenciák

Az ingatlanpiac gyakran dinamikus és gyors válaszokat igényel. Professzionális csapatunk minden szükséges eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy ingatlanodat a lehető legjobb feltételek mellett kínálja a piacnak. Az Openhouse-hoz való csatlakozással nem csak egy ingatlanirodát választasz, hanem egy megbízható partnert, aki elkötelezett amellett, hogy az ingatlanügyeidet a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel kezelje. Értékesítési stratégiánk egyedi, így biztosítva, hogy az ingatlan a lehető leggyorsabban találjon gazdára. Az Openhouse-nál a kommunikáció átlátható és folyamatos, így mindig naprakész információkat kapsz az ingatlan piaci helyzetéről és az érdeklődőkről. Minden lépésnél támogatunk, hogy döntéseidet a legteljesebb információk birtokában hozhassad meg. Válaszd az Openhouse-t, és tapasztald meg az ingatlan értékesítésének új dimenzióját.

Elégedett ügyfeleink mondták