Szalainé Kiss Katalin

Ingatlanfinanszírozási szakértő

Megbízhatóság. Szakértelem. Ügyfélérdek képviselete.

Több, mint 20 éve dolgozom független pénzügyi szakértőként. A kezdetektől fontosnak tartottam, hogy a hitelezés minden területét megismerjem és elsajátítsam, annak érdekében, hogy segíteni tudjak ügyfeleimnek és közösen megtaláljuk a legoptimálisabb pénzügyi megoldást céljaikhoz.

Pénzintézetek kiemelt partnereként egyedi kamatokkal/kedvezményekkel tudom támogatni ügyfeleimet álmaik megvalósításában.

A legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztása után a hitelfelvételi folyamatot végig kísérem és azt követően a későbbiekben is minden, pénzügyekkel és biztosítással kapcsolatos kérdéssel megkereshetsz!

Hívj, hogy Neked is segíthessek!

Használd Te is kalkulátorunkat!

Eladó ingatlant keresel? Kattints ide és tekintsd meg budapesti ingatlankínálatunkat!

Több, mint

5000

Ügyfél

35 milliárd

hitelfolyósítás

20

év tapasztalat

Amiben segítségedre lehetünk

Referenciák

„Drága Kati! Hálásan köszönünk minden segítséget, amit kaptunk Tőled ahhoz, hogy beköltözhessünk első saját otthonunkba. Nélküled nem sikerült volna! Köszönjük!"
Evelin és Tamás
„Kati nagyon lelkiismeretes az ügyfelei érdekében. A házvásárlásunk elejétől a végéig segített bennünket szakmai tanácsaival és intézte az ügyeket helyettünk. Nagyon nagy szakmai tudása van, örülünk, hogy találkoztunk vele. Bátran ajánljuk másoknak is. Köszönjük!"
Andi és Norbi
„Mindig fontosak a kapcsolatok! Katit egy ismerősünk ajánlotta. Felvázoltuk Neki, hogy mit szeretnénk, és egy beszélgetés után már pörögtek is az események! Rengeteg mindenben segített és néha amikor egy kicsit reményt veszve hívtuk fel, akkor is mindig nevetve oldotta meg a felmerülő problémákat! Sok ismerősünknek ajánlottuk és azóta is büszkén hirdetjük szaktudását! Remek ember és szakember."
Réka és Miklós
„Nagyon köszönöm/köszönjük a segítséged és támogatásod! Az OTTHONUNK! Ezt a két apróságot lányaink NEKED készítették! Az egyik egy újrahasználható gyümölcs-zöldségzsák, a másik pedig amint látod egy „bigyó” tároló. Köszönünk mindent!"
Apostol család

Partnereink

Elérhetőség

Keress bizalommal az alábbi
elérhetőségek valamelyikén!

Szalainé Kiss Katalin

Ingatlanfinanszírozási szakértő