Miért előnyös az Openhouse Pénzügyi Közvetítő Hálózat szolgáltatásait választani?

  • Országos lefedettségű hitelközvetítő hálózat
  • Szakértő segítség a hitelfelvételnél
  • Ügyféligény felmérést követően személyre szabott hitelajánlatok
  • Több Bank ajánlata egy helyen
  • Teljes körű ügyintézés a hitelezési folyamatban (dokumentáció előkészítés, banki kapcsolattartás, a hitelfelvétel nyomon követése folyósításig)
  • Egyedi kedvezmények Ügyfeleinknek (kamatkedvezmények és díjelengedések banki partnereinknél)
  • Díjmentes ügyintézés

A fentiek értelmében hitelközvetítő közreműködésével időt és pénzt takarít meg!

Elégedett ügyfeleink mondták:

"Veréb Csabáné eljárása rendkívül szakszerű volt, az ügyintézésben minden kérdésünkre azonnal válaszolt. Az ügyintézését nagyban segítette és gyorsította!"
S. Gábor, Miskolc
"Teljes mértékben elégedett vagyok az Ingatlanfinanszírozási szakértő munkájával. Megbízható, pontos, teljes körű felvilágosítást adott. Segített a számomra legmegfelelőbb hitel kiválasztásában. Ajánlom mindenkinek!"
D. Péter Miskolc
"Szintén nem szeretnénk elmenni szó nélkül Tóth Adrienn Munkája mellett, aki az első perctől „Pénztárcánk őrzője" lett és minden hivatalos papírban, ügyintézésben, a napjainkra nem egyszerű pénzügyi világban kitartóan és türelmesen tartotta a remény lámpáját. Soha ennyi kérdést nem szegeztünk embernek, mint neki, de erős támaszként kísért minket."
Veronika és Zoltán, Győr
"Szemenyei Judit nagyon sok terhet levett a vállunkról azzal, hogy érthetően, alaposan tájékoztatott bennünket a különböző bankok hitel lehetőségeiről és nem nekünk kellett minden pénzintézetet felkeresnünk. Szakértelme hozzájárult ahhoz, hogy a számunkra legoptimálisabb konstrukciót vettük igénybe."
O.-B. Márta, Tatabánya